Vrijeme je za najsarmantniju ljetnu (piknik) pricu u gradu

Jedna od najljepsih gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opustena i intimna atmosfera, paleta domacih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi...

Sve to ovoga kolovoza na Gornji grad ponovno donosi popularni Mali piknik, omiljeno dogadjanje svih onih koji provode ljeto na vrucem zagrebackom asfaltu. Ako trazite drugacije ljetno osvjezenje u Zagrebu ili samo zelite stisnuti malu pauzu usred radnog tjedna i sakriti se od gradske vreve, uzivati u jedinstvenom i sarmantnom ambijentu uz ljetne delicije koje stizu ravno iz ruku domacih OPG-ova, onda nikako ne propustite Mali piknik.

U ovoj maloj gastro-oazi mozete bosonogi predahnuti na dekicama s pogledom na grad, okupiti drage prijatelje ili izvesti svoj par na romantican spoj, uzivati sami ili u drustvu svog psa, izabrati nesto fino i zdravo s menija Malog placa, popiti koju casu domaceg vina i zaraditi koju mrlju... Sve one divne jednostavne stvari koje dolaze s (Malim) piknikom!

Mali piknik prepoznat je podjednako među Zagrepcanima i turistima, sto zbog intimnog formata i sarmantnog uredjenja, sto zbog koncepta koji spaja mobilnu trznicu lokalnih organskih namirnica s piknik-druzenjem.

Mali piknik odrzavat ce se na Gornjem gradu (park Bele IV, Vranicanijeva poljana) od 2. do 30. kolovoza, svakog cetvrtka u popodnevno-vecernjim satima (18 – 23 h).

Dogadjanje organizira Mali plac, a podrzava Turisticka zajednica Grada Zagreba.

Ponesite lezerno i dobro raspolozenje, to je sve sto vam treba!