Mali plac na novim lokacijama u centru grada i Novom Zagrebu

Lokalne organske proizvode od sada mozete nabaviti srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna trznica lokalnih organskih proizvoda malih proizvodjaca – Mali plac – seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domacih namirnica od sada ce se moci obaviti u strogom centru grada, ali i Novom Zagrebu.

U jesensko-zimskoj sezoni Mali plac odrzavat ce se srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu u svom vec poznatom after-work terminu, od 15 do 19 sati. Na novim lokacijama nastavit ce tako svakoga tjedna okupljati vise od deset malih proizvodjaca koji prodaju prirodno uzgojene lokalne proizvode iz vlastite proizvodnje.

Mali plac u zadnjih je sest godina postao poznati gastronomski projekt, prvenstveno zahvaljujuci svom mobilnom karakteru te selekciji OPG-ova i lokalnih proizvoda koji dolaze iz poznatog izvora i proizvedeni su na odrziv, ekoloski način, kao i posebnom pristupu kojim potice direktnu interakciju proizvodjaca i potrosaca, bez posrednika i prekupaca.

Tako se na Malom placu mozete povezati s pravom hranom, ali i ljudima koji ju proizvode, a uz zdravu nabavku, mozete i popricati s malim proizvodjacima te iz prve ruke doznati sve sto vas zanima o proizvodima koje kupujete.