Posebno izdanje Malog piknika na svedski nacin

Ne propustite Midsommar piknik u lipnju!

1.1 foto Roko Bahat.jpg

Jedna od najljepsih gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuStena i intimna atmosfera, paleta domacih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi... Puno je razloga zasto ova sarmantna gastro-oaza svakog kolovoza na Gornji grad privlaci brojne posjetitelje i zasto (barem jednom) morate svratiti na Mali piknik i dozivjeti ovu drugaciju ljetnu piknik-pricu.

Zahvaljujuci Veleposlanstvu Kraljevine Svedske u Hrvatskoj, ove godine za uzivanje na Malom pikniku necete trebati cekati do kolovoza. Najsarmantniji piknik stize na Svedski docek ljeta – „Midsommar“ koji ce se odrzati u subotu 15. lipnja u parku Maksimir. Bit ce to posebno izdanje Malog piknika na svedski nacin, a uz fini i zdravi meni Malog placa s potpisom lokalnih OPG-ova, ovom prilikom na dekicu cete moci ponijeti i razne tradicionalne svedske delicije. Stoga, ako ste ljubitelji (Malog) piknika, rezervirajte datum, okupite obitelj i prijatelje, isplanirajte dan u prirodi ili romanticnu vecer… i ne propustite Midsommar piknik u parku Maksimir!

Nakon posebnog svedskog izdanja, Mali piknik vraca se u kolovozu, u suradnji s Turistickom zajednicom grada Zagreba, na jednu od najljepsih gradskih lokacija, gornjogradsku Vranicanijevu poljanu (park Bele IV.), gdje ce ponovno rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad. 

U posljednjih nekoliko godina Mali piknik pozicionirao se na listu najboljih gastro-evenata u Zagrebu, a jedna od njegovih glavnih posebnosti upravo je zanimljiva gastro-ponuda koja se sastoji iskljucivo od prirodnih i sezonskih namirnica domacih OPG-ova okupljenih pod kapom Malog placa, poznate mobilne trznice lokalnih, organskih proizvoda. Takodjer, Mali piknik stjece popularnost zahvaljujuci sarmantnom uredjenju i romanticnom ugodjaju koji podsjeca na ljetna vrtna druzenja intimnog formata.

Midsommar piknik pocinje u 18 sati. Ulaz je slobodan i mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Dekice su osigurane, a piknik je samoposluzan – svi su pozvani istraziti ljetni meni Malog placa ili pak nove okuse iz Svedske. Uz Mali piknik, u duhu svedskog „Midsommara“ 15. lipnja moci cete uzivati i kroz pregrst ostalih sadrzaja za djecu i odrasle, uz radionice, igre i aktivnosti koje donosi Svedski docek ljeta.