Mali Food Hub / Little Food Hub

Mali Food Hub novo je mjesto povezivanja razlicitih food tema: od urbanih vrtova i organskog uzgoja do dizajna i fotografije hrane. Rijec je o najnovijem projektu Malog placa, pokrenutom u suradnji s Travel & Technology Hubom Gacka 16. 

Zagreb je dobio posebno mjesto za razmjenu ideja i savjeta za sve one koji promisljaju o hrani, bilo o sadnji, kuhanju ili pak dizajniranju – Mali Food Hub. Program Malog Food Huba odrzava se jednom mjesecno i edukativnog je karaktera sa sirokim rasponom tema, od prakticnih do kreativnih, s hranom kao zajednickim nazivnikom. Tako je prosirio dosadašnji koncept Malog placa ciklusom Malih razgovora i radnji kojima na vrlo osoban i neformalan nacin, pruza prakticne savjete i pokazuje primjere dobre prakse iz prve ruke.

To znaci da cete u Malom Food Hubu, uz zdravu nabavku, ovisno o aktualnoj temi moci i popricati s iskusnim vrtlarima, dizajnerima vrtova, permakulturistima, kuharima, nutricionistima, stilistima, fotografima... Moci cete im prenijeti svoja iskustva, postaviti pitanja, zatraciti savjete, otkriti njihove male tajne te zajedno s njima analizirati primjere i sudjelovati u raznim radionicama.

English version 🔜

Mali Food Hub_event cover.png